Don’t miss this opportunity: Vacatures bij de Civil-Military Engagement Group

Binnen de Civil-Military Engagement Group is er zeker nog plaats voor jou!

Zou je graag in een internationaal kader willen werken, of ben je evengoed bereid de eenheid administratief te ondersteunen zodat je collega’s zich kunnen focussen op de kerntaken van de eenheid? Welk ‘engagement’ je ook wil aangaan in naam van de eenheid, hier vind je alvast een overzicht van mogelijke opportuniteiten in de wereld van de Ci-MEG:

Je kan de eenheid versterken als onze nieuwe secretaris. Aangezien alle administratie en informatie steeds verder digitaliseert, heb je eerder een controlerende en coachende functie om je collega’s bij te staan in de laatste wijzigingen en updates van de e-tools van Defensie. Verder zou het datamanagement van de eenheid voor jou geen geheimen mogen hebben en ben je bereid onze reservisten door het administratieve bos te loodsen. Je synchroniseert tevens de operationele behoeftes van de eenheid met de inzet en planning van deze belangrijke bron van human resources voor de eenheid.

Voel je je echter heel comfortabel in een interculturele en internationale context en leg je gemakkelijk contact? Dan zijn de functies operationele Officier of Onderofficier misschien iets voor jou. De eenheid heeft nood aan operationele officieren en onderofficieren om uitgezonden te worden in een CIMIC of PsyOps opdracht. Deze functies kan je ook ten voordele van de eenheid uitoefenen vanuit ons eskadron te Nieuwpoort!

Ook als paracommando kan je deze functies uitoefenen met behoud van je premies, want de eenheid beschikt over een NEO-capaciteit, die jaarlijks blijft trainen met de SOR. Meer informatie over de openstaande functies en hoe je je hiervoor kan kandidaat stellen kan je normaal gezien verkrijgen bij de S1 van de eenheid, maar ook deze functie is vacant! Dus, indien je een stabiele werkomgeving zoekt in de buurt van Heverlee, is nu je kans om te postuleren voor een uitdagend engagement in een dynamische ‘joint’ eenheid.
Interesse? POC Cdt Liesbet VANHEES

Spread the news

Leave a Reply